Svanulo nam u Sremu

 

Neverovatno kako je lepo kad smo kompletni( jako retko se ovo desi ) i kad igramo u Sremu, nema mučenja sa sudijama i uvek dobro odigramo, osetimo da vredi igrati i da se nesto i moze postici. Na gostujucem terenu uslovi ne mogu biti bolji , suđenje odlično , izgubili smo neko je rekao , pa šta , bar smo uzivali u ambijentu i kosarci. 

Krenuli su igraci Rume (to je ona ekipa iz Šabca ) presing, udvajanje, žestoko je počelo. Ali snasli smo se. Gresili smo ali i davali poene, zakucavali . Vodili . Moze bolje ? Ne moze .

Vodili smo celo poluvreme mada su oni smanjivali uporno. Oni su se borili a mi smo isto tako igrali i dobro parirali domacinima. Novosađani (sudijski par) eh da ste nam malo blizi ....ili nas mozda ne pocenjujete ..pa nam sudite faulove. Ko zna sta je ..ali su posteno sudili....Nikada se Kozlovac ne zali neopravdano. Oseti se sve to. 

Lepa utalmice za ljubitelje kosarke. Ipak nismo uspeli da zaustavimo malog pleja Rume 92, koji je sve pogađao i davao, napunili smo lične na njemu. I to nas je kostalo poraza. On je ubacio čak 45 poena, da smo ga prepolovili bilo bi drugačije sve. No dobro  zadovoljni smo prilazanom igrom i sastavom koji smo se skupili. Idemo dalje. 

 
Ruma 92 21 23 20 27  
Družina Kozlovac 25 21 16 23  
Stanković J. (RU) Poznanović I. (NS) Dejanović Č. (NS) -