Aprilski prelazni rok 2019

 

U Aprilskom prelaznom roku naši konkurenti su se pojačali sa igračima :

 

1. KK Virtus Pančevo je doveo najboljeg igrača iz KK Kris Krosa iz sezone 1.MRL Aleksu Medića, to će biti sigurno njihov najbolji igrač, koga karakterišu brutalan skok, igra na poziciji beka, prodoran igrač. 

Pored njega iz Kris Krosa su došli solidni igrači Brajović Dušan  i Strninić Matija takođe igrali ove sezone 1.MRL ligu.

Iz KK Dinama došao je Mlinar Aleksandar koji igra na poziciji centra visok 202cm. Sećamo ga se iz 2.mrl kada je igrao za Dinamo. 

Takođe se sećamo i Mujković Borisa jednog od najboljih igrača Dinama , ove sezone je bio najbolji igrač Radničkog Kovina i zaslužen za dobar plasman u 2.mrl. 

Pasuj Bojan došao je iz KK BNS, radi se Pančevcu koji je igrao i prvu ligu za KK Tamiš. Takođe i Bojan Olas je poznati košarkaš iz Pančeva igrao za Dinamo, BNS. Doveli su  još igrača ali nisu toliko poznati kao navedeni. 

 

Radi se o iskusnoj ekipi, koja će sigurno imati određeni status kod sudija. Ekipu vodi poznati i priznati stručnjak iz Pančeva Rakovac. Kandidati su za 2.mrl. sigurno su najveći favoriti lige.  

 

2.KK Borac Starčevo doveo je domaće igrače koji su trenirali u Tamišu : Šajić Aleksu, Andrić Vladana. Dobro su poznati našim momcima iz srednje škole :) Doveden je centar Stokanović Vladimir Beograđanin koji je igrao više godina za Opovo 99 visok je 202cm, ima 40godina,nepoznato nam je u kakvoj je formi. 

 

Ostale ekipe igraju sa neizmenjenim sastavima, i kojima smo ranije govorili.