Kozlovac drugi a trebao biti prvi

Kozlovac drugi a trebao biti prvi. Da objasnimo da smo izuzetno zadovoljni sezonom u letnjoj ligi KSV.

Ova sezona će ostati upamćena kao prvi put u istoriji da nismo izgubili na domaćem terenu.! Naša ekipa je izuzetno jaka , mladi su sazreli,  imamo 3 vrhunska igrača od 2000 do 2002 godišta. Stvarno nam je žao što se ne bave ovim profesionalno. Tu je potreban menadzer. 

Podršku su dali i naši iskusniji igrači koji su takođe imali najbolje sezone. Naravno i dva nova igrača su dali jak doprinos , osvežili "krv" dali novi nalet ostalima. Ove godine smo imali najjači tim ikada. Svi su odlični momci ,korektni i vole košarku, ne igraju za novac koji ni nemamo , ali imaju sportski moral.

Zašto nismo prvi? Prva dva kola nismo bili svesni naše snage, krenuli smo sa kombinovanim odbranama shodno kvalitetu tima iz prošlih sezona. Verovatno da smo krenuli sa čovek na čoveka odbrana dobili bi  ili u Starčevu ili u Uljmi.  U  Uljmi je bilo skraćeno vreme u zadnjoj četvrtini kad smo ih stizali. I tako su zaustavili naš nalet.

Kako je Uljma prva? Posle pobede nad nama njihov organizator je počeo da odlaze utakmice prvo sa Ilandzom a posle i sa Starčevom. Izgovori su bili na dečijom nivou, ali su prihvaćeni od suprotnih ekipa. Verovatno je to rađeno zbog umora  igrača iz Uljme. Tako da im trebao dug oporavak. Kada su odlozili onda su čekali da mi zakažemo sa ekipama Starčevo i Ilandze. Evo primera kada smo mi zakazali utakmicu sa Starčevom u petak, oni su odmah trazili sa Starčevom da igraju u subotu (dan za dan ) to je Starčevo prihvatilo iz samo njima znanih razloga , to je  bilo  nepovoljno za njih jer nisu imali ni 24 h za oporavak .Tako ne mogu ni profi igrači da igraju. Naravno da su izgubili ubedljivo. 

Isti slučaj sa Ilandzom gde se predstavnik Ilandze slozio da igra 2 dana posle meča sa nama. Manje od 2 dana za oporavak. Kome to odgovara ? Ilandza je takođe izgubila kod kuće zbog premora a i ključni igrači im nisu došli jer su premoreni sa Kozlovcem.

Što se tiče Opova. Opovo je igralo kući sa Uljmom u prvom kolu oslabljeni. A ostaje nejasno zbog čega su poklonili bodove Uljmi. Jer nisu ni otišli u Uljmu, bar da ih umore. 

Mi smo otisli u Opovo bez 4 ključna igrača.Nisu mogli, svako je  imao obaveze. Doziveli smo D-mol ali smo odigrali pošteno bez kalkulacija i lažnih izgovora. Prvi smo po fer pleju što je za  nas dodatan pokretač.

Istovremeno da obavestimo javnost da smo sa drugim mestom obezbedili mesto u 2.Mrl ligi ako postoje sponzori koji zele da pomognu možemo igrati veći rang. Zahvaljujemo se našim pristalicama, igračima, zapisničaru Dragan Brankov, meriocima vremena, na divnom druzenju do naredne utakmice.Sportski Pozdrav.

Mladost 8 6 2 540 : 458
Družina Kozlovac 8 5 3 547 : 534
Neolit 8 5 3 514 : 485
Opovo 99 8 4 4 542 : 502
Omladinac 72 8 0 8 522 : 686
Agrobanat 0 0 0 0 : 0