Važna pobeda !

Danas smo igrali protiv ekipe KK Borac iz Starčeva. Imali smo lošiji start u prvenstvu pre svega zato što nam u prvo kolo došla najača ekipa lige sa igračima koji su igrali 1.Mrl. 2.mrl. Utakmice u Opovu i Kovinu smo želeli da igramo sa punim rosterom jer te utakmice služe za proveru i probu naših sveukupnih mogućnosti. Sa Opovo, i Kovinom su utakmice van konkurencije iako po njihovom sastavu se nije baš primećivalo, obe ekipe su bile skoro komplentne, možda je to bilo i prejako za nas u ovom trenutku, ali odigrali smo ih. 

Borac je jedini konkurent u našoj grupi, zavisiće i od   rezultata  u Starčevu, koji ekipa ide u play -off. Cela naša grupa je u suštini ovaj dvomeč. Iskreno KK Virtus je prejak za nas u ovom rosteru. No dobro pokušaćemo da odigramo što bolje u Pančevu i da ispravimo greške iz prvog meča. 

Utakmica sa Borcem, koji je došao u najjačem svom sastavu i jači su nego prošle sezone, odlično smo otvorili utakmicu, sve nam je išlo odbrana, napad, skok, šut za 3, šut za 2 poena. U drugoj četvrtini smo malo popustili, što su oni iskoristili i prišli nam na samo 4 poena. U trećoj četvrtini  meč je protekao u ravnopravnoj igri, ali smo i dalje bili u prednosti. U četvrtom periodu igre prelamamo meč, pre svega dobrom odbranom i tranzicionom igrom. Dakle odlučiće meč u Starčevu. 

Konačan rezultat KK Družina Kozlovac- KK Borac Starčevo  67:57. Period   I  20:03, II 10:21, III 14:15,IV 23:18