Belo na belo

 

Koliko godina igramo e ovo nam se nije dogodilo. Naime pravila košarke nalažu da je domaćin obavezan da igra u svetloj varijanti dresova , obično je to bela boja a gosti igraju u nekoj drugoj boji. Svi ovo pravilo znaju. Svi sem KK Jadrana iz Golubinaca. Koliko samo utakmica smo igrali i niko nije pogrešio do sad. Kozlovac igra kuci u beloj varijanti kako  nalazu pravila, a u gostima igramo u narandzastoj  boji.  . Međutim KK Jadran se pojavio u beloj boji u gostima. Odmah smo primetili ali kasno da možemo ispraviti. Ne igramo u našem selu , u Crepaji , nismo poneli narandzaste računajući da svi znaju pravila. Kad smo pitali njihovog trenera sta je problem ? gde su Vam plavi ? Kaze izgubili su ih ? Pa što niste javili nama da budemo narandzasti ..?? Kaze mislili smo da ste vi narandzasti .....eto nastao problem ...u raspoznavanju igrača. Bilo je problem igrati u belom protiv belog . 

Poslednje kolo 2.mrl odigali smo u Debeljači, bilo je to naše slabije izdanje (ali ne onako slabije na koje ste možda navikli ako ste redovan čitalac ovih tekstova ili pratilac našeg kluba ). Umor nas je stigao. Posebno igrače koji su bili redovni. Nismo u odbrani odigrali onu našu igru koja nam je jedino donosila rezultat. Puštali smo trojke (čak 15 ubačenih od strane igrača KK Jadran)a to se nismo dogovorili. Jednostavno nismo ispoštovali ono što je trebalo. Naravno i napad je bio slabašan, sa puno grešaka a malo koševa. 

Poraz u prvoj četvrtini je ono što nas posebno iritira, to je ono što je bilo naša prepoznatljiva ( u negativnom smislu ) igra  koja nas je vukla u debakle. Sada smo se iskorigovali i nije toliko bilo slabo.U drugoj i trećoj malo smo se trgli i rezultatski parirali.Međutim u zadnjoj nas konačno slamaju , na vec opisan način trojkama koje nismo branili , ni malo. Svaki šut koš. Morali smo bolje. Ipak sve u svemu imali smo finis za nezaborav i anale. Šta smo sve postigli u te čuvene 4 utakmice to će se pamtiti. Tako i treba zato i igramo košarku da bi osetili i draži košarke a ne samo gočinu poraza. Da Vas obavestim da je Šampion 2.mrl sever grupa jug ekipa KK Dinamo iz Pančeva, kome čestitamo na tituli. A svima ostalima želimo prijatan  odmor do oktobra , sa našim čuvenim Ko je najbolji ? Koooozlovac :)

Družina Kozlovac 11 19 20 17  
Jadran 19 18 19 23  
Janković M. (PA) Šuljagić F. (PA) Aleksić L. (Starčevo) -