Kraća klupa

 

U prvom kolu ove sezone gostovali smo ekipi KK PBC64 iz Bele Crkve. Naš protivnik je poslednji put igrao ligu pre 10 godina, seniorsko talmičenje, iako su aktivni sa mladima. Nismo poznavali ekipu jer su novi tim tako da je sve rađeno u hodu. Utakmicu smo odlično otvorili, poveli i vodili u prvom periodu . Igrali aktivno i stvorili prednost. Rezultat I 15:23. 

Međutim u drugoj četvrtini  domaćini započinju argesivniji pristup igrajuci presing na pola terena , dolazi do naših grešaka usled trenutnog iznenađenja, najvise sami gubimo lopte, bacamo netačne pasove i jednostavno gubimo onu inicijativu od početka. Rezultat II 19:11. Na poluvremenu je bilo nereseno 34:34. U trećem periodu dolazi do umora nase ekipe. Što je za posledicu imalo da nismo uspeli da demarkiramo ili kada bi se demarkirali nije pravovremeno uočeno. To je rezultiralo slabijim rezultatom u ofanzivi , tu su nas prelomili Rezultat 22:10.

U četvrtom periodu  bila je egal ali nismo uspeli da se vratimo i nadoknadimo gubitak iz 3. četvrtine. Rezultat IV 13:14. Nama nedostajala 4 ključna igrača od prošle godine. Tako je to jedan od razloga poraza, a najvise kraća klupa. oni su se trudili ke su imali debi pred domaćom publikom posle 10god, a nas je bilo malo da bi smo izdrzali do kraja u jakom tempu. Konačan rezultat KK PBC 64 KK Družina Kozlovac 69:58.