PRODUZECI U CREPAJI

 

Crepaja, 10.06.2012. 18 30h

 

Za Kozlovac nastupili Stojkov Nenad, Radovancev Uros, Dimitrijev Nenad, Margan Aleksandar, Dimitrijev Ivan, Balan Konstantin, Ciric Filip, Krcadinac Vladimir, Tepsa Perica, Veljin Predrag, Ranca Stevan.

 

Igrali smo jos jednu utakmicu punu neizvesnosti, preokreta i zanimljivu za gledanje. Ekipa Sakula je dobro igrala, odmah su postavili zonu za koju u pocetku nismo uspevali da pronadjemo pravo resenje. Medjutim kasnije dolazi do odredjenih promena u nasoj igri i nasi momci odigravaju dobro i kvalitetno. uspevaju da preseku par lopti i realizuju kontranapade. Sakule je uporno i kvalitetno odigravalo protiv nase odbrane i davalo dosta lakih koseva. Igralo se rezultatski neizvesno, sa promenama nadahnute igre cas nase cas njihove.

U drugom poluvremenu odigravamo slabije posebno u trecem delu, gde nikako nismo uspevali da odbranimo njihov napad. Dolazi do prednosti Sakuljana koji pokusavaju da zadrze prednost, medjutim mi smo uspeli da realizujemo odredjen broj koseva i uhvatimo prikljucak, izjednacimo na 71 71. Imali smo 20 sekundi za poslednji napad. Bio je dogovor da se nesutira brzo vec trosi vreme i pri isteku da se pokusa zavrsiti utakmica. Tako je i uradjeno imali smo sut sa poludistance na bolji kos, lopta je udarila u obruc, tablu i izasla napolje. Zamalo pobeda u regularnom delu. Produzeci nisu dugo igrani u Crepaji, poslednji put 1996 godine protiv Kacareva, tada smo pobedili sada nismo. U produzecima ispali su nam neki igraci zbog 5. licne greske. Sakuljani su zaigrali bolje uspeli opet da daju lake koseve, solidno realizuju slobodna bacanja i pobede. Dobro smo odigrali jedan indijanski presing kada smo uzeli loptu i poentirali. Par suteva smo promasili, brzopleto, opet promasili i slobodna bacanja. Nebo se bilo totalno zamracilo od oblaka koji su bili spremni da bace kisu, u daljini munje su sevale. Kisa nije pala.

 

Oseca se nedostatak dva standardna igraca pleja koja nam neigraju zbog povreda tako da sada ostali igraci igraju tesko, pod vecim opterecenjem i pritiskom, sto je na ovoj utakmici bilo dosta izrazeno.

 

Rezultat 82  88

 I            16  20

II            21  09

III          13   25

IV          21  17

V           11   17

 

Zahvaljujemo deci koja su navijala za nas i pruzili nam podrsku u toku utakmice.

 

Sudjenje je bilo korektno, mozda je jedina zamerka sto nije sviran nameran faul igracima Sakula kada su tezim faulom sa ledja zaustavili naseg centra u naletu ispred samog kosa i sprecili ga da poentira, sviran je samo obican faul.