Vojka jaka

U 6.kolu dočekali smo glavnog favorita za jači rang KK Vojku iz Vojke. Oni su dosli bez poraza kod nas. Očekivalo se da će taj niz da nastave. Sportski gledano mi smo trebali da uzivamo u tom meču i košarci međutim... Kod nas dolazi do izražaja neke stvari koje  nikada ne bi smele. Ne samo u KK Družini Kozlovac , nego nigde. Pojavila se jedna pošast koja se zove nedisciplina, omalovažavanje svega i svakoga bez argumentacije bez ikakve analize....što se kaze sve na "osećaj da sam ja najbolji " a semafor pokazuje drugo nesto. Svaljujuci "krivicu" na druge izbegava se sopstvena "krivica" za rezultat. Ovakav odnos u igri, ovakav odnos prema drugarima, treneru je razočaravajući. Pojedini igrači su toliko frustrirani bili da je to nedopustivo pa čak i za nas, jer se zna da smo tolerantni maksimalno prema svima jer sve naše igrače tretiramo kao drugare kao Družinu. Međutim sve ima svoj limit. 

Nazalost nismo očekivali da imamo ovu situaciju jer  smo dugo zajedno i znamo šta mozemo sta ne mozemo. Tako da nam je cela utakmica prošla u uzasnoj situaciji i sve je obelezio jedan los odnos. 

Od kosarke nista nismo pokazali sto i rezultat jasno oslikava.Sve je bilo pogrešno.  Vojka je jaka to je jasno svima bilo, svima koju to zele da vide. Mi smo mogli da uzivamo u kosarci sto je jedini cilj trebao da bude na takvoj utakmici. 

Rukovodstvo KK Druzine Kozlovac kao i naš trener nikada nije napadao sopstvene igrače (nismo ni tuđe) jer jednostavno mi cenimo ljude koji igraju za nas. Uvek je tako bilo pa i po cenu slabijih rezultata. Imperativno odbijamo da drugi to rade uporno, pa makar i oni bili igrači našeg kluba. 

Dakle, sve je dobrovoljno ali odgovornost i odnos prema saigračima i treneru mora postojati. Trudićemo se da popravimo imidz koji nam je na trenutak  narušen tokom  ove utakmice od strane pojedinaca. Jednostavno znamo uzroke takve reakcije i oni sigurno nisu na nasoj strani. 

Zahvaljujem se ostalim momcima koji su izgurali utakmicu do kraja. Sledeća utakmica u Pančevu sa Dinamom. 

 

 
Družina Kozlovac 19 15 15 18  
Vojka 29 33 28 30